Title Image

Beweging Brede Blik

We willen iedereen uitnodigen en inspireren om met een Brede Blik naar het leven van jonge mensen, hun ouders en opvoeders te kijken.
spreeuwen zwerm

Wie zijn wij?

We zijn een beweging van mensen, organisaties en initiatieven die de kracht van het gewone leven als vertrekpunt willen nemen, willen ontdekken en meer willen gaan gebruiken.

We zijn een beweging van professionals, bestuurders en ontwikkelaars in zorg, welzijn, opvang en onderwijs, jongeren, ouders, opvoeders en betrokken inwoners. We trekken samen op met opleidingen, kennisinstituten en innovatieve projecten die uitgaan van inclusief handelen. Samen werken we aan een goed leer- en leefklimaat voor elk kind, gezin of familie.

 

We zijn een beweging van bewegingen. Dit betekent dat we altijd aansluiten bij anderen en daar verdieping, kennis of contacten aan toevoegen. Wat ons bindt is onze wens tot veranderingen in het Jeugddomein, waardoor iedereen mee kan doen. Onbedoeld sluiten we namelijk door huidige gewoonten en werkwijzen mensen uit. Dat kan en dat moet anders.

 

Samen pakken we vraagstukken op die om een analyse en verdieping vragen. Deze vraagstukken bekijken we met een brede blik, met als doel om betere oplossingsrichtingen te vinden. Je vindt onze vraagstukken en andere mensen met een brede blik op onze LinkedIN pagina.

Zien we je daar ook?

Doe je mee?

In de Beweging Brede Blik is ruimte om vanuit welke positie of rol dan ook mee te werken aan het herstellen of versterken van het gewone leven van kinderen, jongeren en hun gezinnen. 

Zoek je aansluiting bij anderen die hetzelfde voor elkaar willen krijgen? Wil je als organisatie de stap maken van inclusief denken naar inclusief handelen? Of zoek je inspiratie, discussie of een frisse blik op het werk dat je doet?

 

Je bent van harte welkom! 

 

Laat het weten via info@bewegingbredeblik.nl of volg ons op LinkedIN waar we de komende maanden vraagstukken plaatsen die om een breekijzer vragen.