2149
post-template-default,single,single-post,postid-2149,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-8.10,,qode_grid_1400,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_left,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-656,elementor-page elementor-page-2149

Wijkgericht werken

Wijkgericht werken

Kinderen en jongeren kunnen onderweg pech hebben als ze opgroeien. Ze komen niet mee op school, voelen zich onveilig, hebben een laag zelfbeeld of vinden geen aansluiting met anderen. Juist dán is het belangrijk dat ze fijn thuis kunnen opgroeien en omringd zijn door vertrouwde mensen en voorzieningen in hun eigen buurt. Schrijvers van de Ongewone Reisgids Astrid Greven en Mario Nossin vertellen over hoe je met een brede blik kunt werken.